Choose language up here or using the menue if you are using a phone

Få ut mer av livet 

- Första steget är att våga drömma

NYTT FRÅN BLOGGEN

Lovestacking


En relation är ett utrymme att ge. Vi längtar efter passion. Det skapas när vi känner oss trygga, uppskattade, respekterade och älskade. För att skapa passion måste vi välja klokt. Nu kanske du funderar på att valet av partner. Det är givetvis viktigt men ännu viktigare är vilken del av oss som vi väljer att visa upp.


Efter en lång dag eller under dagen är det så lätt att ta vår älskade för given eller att inte visa uppskattning. Men genom att medvetet välja hur vi ska dyka upp och vara den bästa versionen av oss själva höjer vi vår standard och därmed kvaliteten på vår relation. Tillståndet i din relation är baserat på ditt tillstånd.


Jag älskar det. Det är kraftfullt eftersom det betyder att jag behöver fokusera mer på mig själv och hur jag älskar. När jag gör det får jag så mycket mer kärlek tillbaka!

Låt oss se vad vi kan göra för DIG

BÖRJA DRÖMMA

Vi tipsar om våra kostnadsfria verktyg för att börja drömma


Gående Dare2Dream meditation

Tacksamhetsövning

Dare2Dream dag. 

COACHNING

Varje människa har oändligt mycket potential men vi fastnar ofta i vad vi behöver göra till vardags. Ta tid att se hur du kan få ut mer av livet genom att drömma och sätta upp mål som du verkligen vill ha. Vi är 100% dedikerade att att vandra på dina stigar och öppna upp ditt potential så att DU kan vara mer DU. Så att du uppnår det du önskar samtidigt som du blir gladare och njuter mer av livet.

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING

Vi erbjuder anpassade föreläsnningar om hur man kan våga drömma, sätta upp mål och ha kraft att genomföra dem. I vår föreläsnning går vi också igenom vad som driver och bromsar oss samt tekniker som kan underlätta att få ut mer av livet.

Hej!


Vi är Maria och MatsVi är två personer med stora drömmar som inte alltid har haft oddsen på vår sida. Genom livet har vi var för sig drömt, insett att livet händer för oss och inte åt oss samt vänt utmaningar till möjligheter och styrkor. På det sättet korsades våra vägar i slutet av 2020. 


Vi startar dare2dream för att vi vill ge hopp och vägledning kring hur DU kan få ut mer av livet. Hur just du kan bli fri och stark inifrån. Det startar med att våga drömma!


Följ med oss på resan av reflektioner och lärdomar av våra liv. Det kommer att handla om hur man vänder svagheter till styrkor och ja till och med superkraft. Ämnen som:

- flykting till chef inom näringslivet

- ofrivillig barnlös med flera missfall till två barnsmamma

- mobbad dyslektiker till ingenjör, entreprenör som föreläst för 250 000 människor världen över

- skild som gett upp hoppet på riktig kärlek till att leva i passionerad kärleksrelation trots småbarn

- vägra flytta från min kommun till att byta land. Vår nuvarande äventyr då vi flyttar till Åland.


You only live once but if you do it right- once will be enough!


Kontakta oss

Kontakta oss om du vill ta nästa steg mot att förändra resten av ditt liv.